Training

Masterclass Analyse

Elmos Group - Events - Opleiding Analyse
Closed

Je hebt binnenkort je diploma op zak en bent al volop aan je eerste job aan het denken? Of heb je een IT-achtergrond en wil je je omscholen tot analist? Neem dan een vliegende start en geef jezelf alle kansen met een crash course van 4 weken waarin Elmos en ElmosExpert je klaarstomen voor een succesvolle IT-carrière.

In onze Masterclass Analyse maak je kennis met alle belangrijke facetten van een job als analist. Van het modelleren van flows in BPMN tot het werken in Scrum-teams. Maar je leert ook alle kneepjes van het vak van een projectmanager: timing, budget en scope van IT-projecten opvolgen, korte- en langetermijndoelen beheren én empathisch omgaan met collega’s.

Wie kan aan deze Masterclass deelnemen? In de ideale wereld heb je al een IT-diploma op zak en ben je op zoek naar een eerste job. Of je hebt een IT-achtergrond en je wil een carrièreswitch maken naar analist. Of heb je affiniteit met IT en leer je graag meer over hoe processen binnen bedrijven te optimaliseren? Inschrijven voor onze Masterclass Analyse die tijdens de zomer van 2023 plaatsvindt, kan via onderstaand formulier.

Schrijf je alvast in