Elmos Group, meer dan een groep

Of je nu op zoek bent naar IT-specialisten of ingenieurs om tijdelijk je team te versterken, een consultant vast in dienst wil nemen op basis van Try & Hire, of kwaliteitsvolle en schaalbare software op maat van je bedrijf nodig hebt, Elmos Group heeft het talent en de knowhow in huis.

Maar ook als je als IT-expert op zoek bent naar een nieuwe uitdaging én een nieuwe familie, ben je bij de Elmos Group aan het juiste adres.

Elmos is een 100% Belgisch consultancybedrijf, powered by people & IT, een gevestigde waarde met de gretigheid van een starter. Samen gaan we de meest complexe uitdagingen aan bij klanten in verschillende IT-domeinen zoals Development, Data, Analyse en Projectmanagement. We investeren royaal in personal development, want goed opgeleide  consultants zorgen voor tevreden klanten.

Meer over Elmos

ElmosExpert gaat op basis van het Try & Hire-principe op zoek naar de perfecte match tussen de nood van bedrijven en IT-professionals. Niet alleen op professioneel, maar ook op persoonlijk vlak. ElmosExpert zet in op een eerlijke en transparante relatie, met het oog op een vaste aanwerving én neemt daarnaast de opvolging en coaching van de consultant voor haar rekening.

Meer over ElmosExpert

Voor iedere IT-uitdaging vind je bij Assign, een IT-consultancy bureau met focus op Belgisch- en Nederlands Limburg, lokale experten die jouw project mee tot een succes maken. We zoeken naar ambitieuze opdrachtgevers met boeiende software-, hardware- en system engineering projecten waarin onze IT-specialisten hun kennis kunnen delen en toepassen. Door onze uitgesproken verbetercultuur groeien onze klanten samen met onze consultants. En dat is meteen de kracht van Assign: we improve, we care and we take IT personal.

Meer over Assign

Target Engineering bouwt bruggen. Tussen ingenieurs en bedrijven. Onze ingenieurs kunnen moeiteloos hoofd- van bijzaak onderscheiden, of technische problemen in processen, installaties of apparatuur omzetten naar toepassingen met power. Deze uitdagende projecten aan de ene kant en ons ruim netwerk aan de andere kant zijn de ideale springplank naar de volgende stap in je carrière.

Meer over Target Engineering

Software is allesbehalve statisch. Daarom stelt PeopleWare altijd een divers expertenteam samen op maat van elke klant. Ons geheime wapen? Kwaliteitsvolle, gebruiksvriendelijke en schaalbare software ontwikkelen op een Agile manier. Maatwerk in de ruimste zin van het woord.

Meer over PeopleWare